Mijn Specialiteiten

Als gediplomeerde Pedicure, lid provoet, Schoonheidsspecialiste en Nagelstyliste heb ik me verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandeligen aanbieden:

Schoonheidsspecialiste 

Diverse schoonheids behandelingen , het intens reinigen van de huid.

Harsen

Voor het verwijderen van (overmatig) beharing.  Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4-6 weken weg blijven.

Wimpers

De natuurlijke wimpers worden gekruld/ gelifd.  Blijft 6-9 weken zichtbaar. De wimpers kunnen ook geverfd worden.

Diabetische voet

Door mijn specialisatie kan ik professionele hulp en verzorging geven. Behandeling zou gedekt kunnen worden door ziektekostenverzekering.

Reumatische voet

Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en adviezen geven. Behandeling kan vergoedt worden ziektekostenverzekering.

Sport en Voetzorg

Sporters kunnen problemen hebben aan hun voeten: blauwe nagels, ingroeiende nagels, blaren, drukplekken, spierblessures enz. Ik heb mijn certificaat hiervoor waardoor ik uw voeten op juiste wijze kan behandelen en adviezen kan geven.

Nagelbeugel Techniek

Met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Nagel Reparatie

Dmv Gel wordt uw nagel verlengt/gerepareert, de nagel krijgt een normale vorm

Nagelstyling voeten

Gel technieken voor reparatie of verfraaiing aan de voeten.  Of Gellak.

Nagelstyling handen

Kunstnagels, gel nagels, nageldecoraties, gellak.

Ook verstevigen van probleemnagels (gespleten,beschadigde nagels)

Seduction Spa Manicure / Pedicure

Complete behandeling. Staat voor het heerlijk laten verwennen van uw handen en/of voeten. Een echte oppepper!! Zeer geschikt als Cadeau !!!!!. Ook mogelijk met het lakken van de nagels.

Massage

Heeft tot doel om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Kan samen met Medical Taping.

Code Certificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, mileu en arbeidsomstandigheden.