De producten waarmee ik werk zijn alléén te koop in erkende schoonheids- pedicure - nagel salons.

Niemand is beter in staat u van advies te dienen dan de gediplomeerde schoonheidsspecialiste/pedicure/nagelstyliste.

Zij is in staat om uw huid , voeten en nagels te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren.

De combinatie van behandelingen in de Salon met het gebruik van de juiste producten thuis is de beste garantie voor een optimale werking.

 

Perfect Eye Lash:, Lash volume lift: Een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen/liften zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden. De vorm behoudt zich minimaal 6-8 weken. Bestand tegen water,douchen,zweten,tranen,zwemmen en slapen.  Nazorg: 1ste 24 uur geen water,niet wrijven,geen mascara. Daarna: Mascara verwijderen met richting van wimper mee.

Magnetic : zijn goede, geteste producten voor de nagels. Deze producten zullen geen schade brengen aan de natuurlijke nagel.

PowerGel van Magnetic: is flexibele (zoals Gel) en Stevig (zoals Acryl). Is geschikt voor ieder type nagel, van zeer flexibel tot hard. Er kan iedere nagelvorm mee gemaakt worden.                 The Best of Both Worlds.

Seal & Protect van Magnetic: geeft een permanente verbinding tussen de keratine cellen van de natuurlijke nagel. De nagels worden sterker en zijn beschermd tegen oplosmiddelen, water en andere invloeden van buitenaf. Ideaal voor gespleten, beschadigde nagels.

Seduction Spa Manicure/ Pedicure by Magnetic: Pure verleiding met het tedere parfum van lentebloesem en frisse bamboe verrijkt met orchideeën. Zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten helpen de huid te herstellen. Seduction behoudt de vochtbalans en de effecten zijn merkbaar. Zeer uitgebreidde behandeling met mooie producten.                                                           Hand Lotion en Cuticle Oil ook verkrijgbaar in consumenten verpakking.

Medical Taping: Effectief bij het natuurlijk herstel proces van het lichaam. Tape zorgt voor pijndemping, geeft steun aan spieren en gewrichten, stimuleert de vocht (oedeem) afvoer en corrigeert gewrichten en weefsel. De tape behouidt tot wel 7 dagen zijn werking. Medical Taping wordt niet vergoedt door zorgverzekeraars. Kan gebruikt worden voor: blessures,overbelasting,achillespeesklachten,reduceren van vocht en ontstekingen, hielspoor, hooikoorts, bloeduitstortingen(hematoom).

Nagel Reparatie (Gel): Dmv Gel wordt de nagel verlengt of gerepareert waardoor u weer een 'normale nagel' heeft. Waarvoor kan een nagelreparatie dienen: vervanging van (gedeeltelijke) ontbrekende nagel, correctie van vervormde nagels, begeleiding van ingroeiende nagels, beschermlaag voor beschadigde/versplinterde nagels, versterking van zwakke nagels, opvullen van ontbrekende nagelhoeken, verfraaien van mycose(schimmel) nagels.

Nagel Beugel Techniek: De techniek wordt toegepast om ingroeiende nagels of sterk rond groeiende (tunnel) nagels te behandelen en te begeleiden tijdens de groei van de nagel. Het doel van het plaatsen van een nagelbeugel is om de nagel weer terug te brengen naar een normale pijnloze groei. BS Spange Nagelbeugel behoudt zijn werkkracht 4 á 6 weken.

 

Deze producten zijn als consumenten verpakking verkrijgbaar!!!

HFL Laboratories Producten:  De productlijn biedt voor zowel verzorging als voor problemen een goed product. Behandeling voor schimmelnagels, voetschimmel, kloven, psoriasis enz. HFL producten bieden een effective lijn met verschillende doelstellingen.

Webecos: Wetenschappelijk Bereide Cosmetica.  Kenmerkend is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen.  Producten zijn hypo-allergeen en dierproefvrij.

Dr.Tadlea: Een man wil ook als man behandeld worden.  Een geavanceerde verzorgingslijn die haarfijn is afgestemd op de specifieke behoefte van de mannenhuid.  De natuurlijke werkzame bestanddelen stabiliseert de natuurlijke balans.  Producten zijn hypo-allergeen en dierproefvrij.

Samenwerkende Pedicure:  Ná de pedicure het beste dat uw voeten kan overkomen!   Een serie unieke voetverzorging producten die een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen zoals Mycosenagels (Kalknagels) en Voetschimmel.

Magnetic: Natuurlijke producten om huid te herstellen, vochtbalans te behouden. Producten: Cuticle Oil (nagelriem) en Hand Lotion.


Webecos, Perfect Eye Lash, Dr.Tadlea ,Samenwerkende pedicure, BS Spange Beugel, Medical Taping, Magnetic Nails, Seduction Spa Manicure/Pedicure, HFL Laboratories Producten.